Outi Olli toimi LLC:n suviseuratyössä yhtenä Kesäseuraradion yhteyshenkilönä Pohjois-Amerikassa. Hän kertoo kokemuksistaan näin:

”On ollut käsittämättömän hienoa saada olla osana toteuttamassa Pohjois-Amerikan ensimmäistä suviseuraradiolähetystä. 

Olen radiotyössä elämäni ensimmäistä kertaa. Työnkuvani on ollut aika laaja. Olen suunnitellut, tuottanut ja editoinut omia ja muiden nauhoittamia ohjelmia. Olen ollut mukana myös kokonaisuuden suunnittelussa sekä yksi juontajista.

Oikeastaan ihan kaikki on ollut uutta ja oppimista on tapahtunut valtavasti kaikilla osa-alueilla. Huomaan myös jatkuvasti, kuinka paljon opittavaa vielä on. Mielenkiintoista on ollut tehdä työtä ikään kuin seisten kahden maan rajalla, toinen jalka siellä Suomessa ja toinen täällä USA:ssa. Kuulokokemukseni Suomen Kesäseuraradiosta ovat olleet valtavaksi avuksi. On myös ollut hyvä, että tunsin jo täkäläistä ajattelumaailmaa ja tapoja.

Radiotyöllä on ollut valtava merkitys itselleni. Se on omalta osaltaan juurruttanut minua yhä syvemmälle tähän kulttuuriin. Olen myös tutustunut useisiin uusiin ihmisiin. Ohjelmien tekeminen on usein pysäyttänyt tärkeimmän äärelle. Olen todella saanut tästä tukea uskomiseen. 

Olen saanut paljon palautetta tutuilta ja vähän tuntemattomammiltakin. Palaute on lämmittänyt. Kiitos!”

Lämmin kiitos Outille ja koko Pohjois-Amerikan tiimille hyvästä yhteistyöstä!