Jeesus sanoo: ”Menkää sisään ahtaasta portista. Monet menevät avarasta portista ja laveaa tietä, mutta se vie kadotukseen. Miten ahdas onkaan se portti ja kapea se tie, joka vie elämään, ja vain harvat löytävät sen!” (Matt. 7:13-14)

Tänään on Reisjärven opistoseurojen päätöspäivä ja samalla kesän suurten seurojen viimeinen seurapäivä. Ohjelmassa on aamupäivällä kello 10 sanajumalanpalvelus, jossa liturgina toimii Sakari Typpö ja saarnaa Timo Mehtälä. Opistoseuroja voi kuunnella Kesäseuraradion verkkosivulla. Muun muassa jumalanpalvelusta pääsee seuraamaan myös Youtube-videolähetyksen kautta. Youtube-lähetys jatkuu aina kello 15.30 asti.

Erityisesti lapsille suunnattu pyhäkoulu alkaa kello 11.30 ja lasten laulutuokio puolestaan kello 13.30. Pitkin päivää kuullaan myös seuroja opistolta. Viimeiset seurat ja päätössanat alkavat kello 18.

Tervetuloa katsomaan ja kuulemaan!