Kesäseuraradion päätoimittaja Vilja Paavola iloitsee, että kanavan päätarkoitus on toteutunut. “Radiokesä on mennyt mukavasti, olemme lähettäneet seitsemän seuratapahtumaa ja muuta ohjelmaa. Reisjärven opistoseurojen päätösseurojen alkaessa tunnelma on kiitollinen ja onnellinen, toisaalta helpottunutkin.” 

Kesäseuraradio on saanut paljon palautetta. Kanavan kuuntelijat kertovat sen merkityksestä: “Kesäseuraradio on tuonut iloa ja valoa elämäämme koko kesän”, kirjoittaa eräs palautteenantaja. Toinen iloitsee varsinkin Aamukahvilla-lähetyksistä: “Kahvi on maistunut paremmin hyvässä seurassa”. 

Vilja lähettää kiitokset kaikille yhteistyökumppaneille ja radiotyössä mukana olleille. Radiotyö on vaatinut työntekijöiltä poikkeusolojen vuoksi tänä kesänä tavallista enemmän. Kiitokset siis myös työntekijöiden perheenjäsenille!

Tämän kesän Kesäseuraradion ohjelman päättää huomenna maanantai-iltana kuultava perinteinen päätöslähetys, jossa kuunnellaan kuuntelijoiden laulutoiveita. “Kannattaa tulla kuuntelemaan, luvassa on ihania toiveita ja tarinoita”, lupaa Vilja

Kesäseuraradion päätoimittajavastuu vaihtuu vuosittain. Vilja Paavola ja Juha Alanko radiomikin vaihdossa.