Aamukahvilla-ohjelman vieraaksi saapui tänään SRK:n pääsihteeri Juha Kaarivaara, joka on herännyt seurapäivään odottavin ja jännittävin mielin. Hän kertoo ohjelmassa ajatuksia ja kokemuksia muuttuneista suviseurajärjestelyistä.

Muutoksista on keskusteltu SRK:n hallinnon ja tulevien vuosien suviseurajärjestäjien kanssa avoimesti ja rakentavasti. On kuulunut hyviä uutisia siitä, että esimerkiksi seura-alueiden vuokrasopimuksia on saatu siirrettyä vuodella eteenpäin.

– On kiitollinen mieli siitä, että Taivaan Isä johtaa työtä ja avaa mahdollisuuksia, Kaarivaara kertoo.

– Iloitaan siitä, että meillä on mahdollisuus tekniikan avulla hiljentyä Jumalan sanan kuuloon tänäkin kesänä. Nyt on mahdollisuus aivan erityisesti pysähtyä kuuntelemaan seurapuheita. On sellainen rukous ja pyyntö, että ensi vuonna saisimme taas kokoontua yhteen Suviseuroihin.

Aamukahvilla-ohjelma on kuunneltavissa sivulla https://www.kesaseuraradio.fi/paivaohjelma/torstai-25-6-2020/.