Suviseurojen aattoseurat alkavat Kesäseuraradiossa tänään torstaina laulutuokiolla kello 12 ja seuroilla kello 12.30.

Päivän mittaan kuullaan myös osia ohjelmasarjasta ”Luottamus Jumalaan”, joka pohjautuu Suviseurojen seuratunnukseen ”Tapahtukoon sinun tahtosi” (Matt. 6:10). Seuratunnus muistuttaa, että kaikissa elämäntilanteissa voimme luottaa Jumalan johdatukseen.

Kello 9.15 kuullaan sarjan osa ”Äiti minä en pärjää yksin”, jossa käsitellään Jumalaan turvautumista kriisissä ja Raamatussa.

Kello 19.55 osassa ”Älä huoli, hän selviää tästä kyllä” perheen äiti kertoo ajatuksiaan perheestään ja sitä kohdanneesta vaikeasta tilanteesta.

Perheen äiti kuvaa kokemuksiaan: ”Läheiset ystävät ja muut uskovaiset, naisten illat ja sellaiset tilanteet, joissa on saanut jakaa ja kokea vertaistukea erityisesti uskovaisten kanssa, ovat antaneet voimavaroja kohdata kaikkia näitä erilaisia tilanteita. Siinä on ollut hyvä olla ja on tullut se olo, että olen oikeassa paikassa.”

Kello 20.15 osassa ”Hyviä asioita alko näkymään joka puolella” aikuinen nainen kertoo, mitä hänelle on merkinnyt Jumalaan turvaaminen vaikean sairauden keskellä.

Lisäksi Kesäseuraradion ohjelmassa on paljon muita ohjelmia ja seurapuheita, joiden tiedot löytyvät osoitteesta www.kesaseuraradio.fi/paivaohjelma/torstai-25-6-2020/.

Tervetuloa kuuntelemaan Suviseuroja ja Kesäseuraradiota!