Virtuaalinen Siionin laulujen ilta kutsuu kesän suuriin seuroihin radioiden äärelle. Lämpimästi tervetuloa virtuaaliseen lauluiltaan Haapajärven kirkkoon perjantaina 8.5.2020 klo 18.30!

Siionin laulujen illan teemoina ovat Jumalaan turvautuminen, lapset, nuoret sekä isänmaa. Lauluilta toteutetaan yhdessä Haapajärven, Haapaveden, Kärsämäen, Nivalan, Pihtiputaan, Pyhäjärven, Reisjärven ja Siikalatvan seurakuntien kanssa. Tilaisuus on osa Kesäseuraradion kevätlähetystä.

Yhdessä laulaminen on virvoittava, ilahduttava ja lohduttava kokemus monelle. Siionin lauluilla ja virsillä on tärkeä merkitys vanhoillislestadiolaisessa seuraperinteessä. Kristillisen musiikin juuret ovat Vanhan testamentin psalmeissa. Aivan kuten psalmit, myös siionin laulut ja virret kertovat Jumalan suurista teoista, uskon luottamuksesta, kiitollisuudesta ja henkilökohtaisista kokemuksista. Psalmit ovat myös yksi Kesäseuraradion tämän kesän teemoista.

Pääset mukaan laulamaan tästä linkistä. Siionin laulujen sanat löytyvät täältä. Sanat näkyvät myös videolähetyksessä.

Lämpimästi tervetuloa laulamaan yksin ja yhdessä!