Muhoksen Suviseurat ovat päättyneet. Kesäseuraradio soittaa musiikkia yötä päivää tästä eteenkinpäin ja lähettää arkipäivisin seurat ja ohjelmaa noin kolme tuntia päivässä, ensin kello 13 ja illalla kello 19.

Ensi viikonloppuna ohjelmaa on tiedossa runsaammin, kun toimitus keskittyy ensin Pohjois-Amerikassa tehtyihin ja sitten Ruotsissa tuotettuihin sisältöihin. Radiota voi kuunnella Suomen ulkopuolella nettiradiosoittimesta kohdasta ”Käynnissä”.

Suorat lähetykset palaavat eetteriin Reisjärven opistoseurojen aattona 11. heinäkuuta 2019 kello 18.

Pohjois-Amerikassa toimii Kesäseuraradion taustajärjestö SRK:n sisarjärjestö LLC ja Ruotsissa SFC.

 

Kuvat: Pixabay

*Artikkelia muokattu 3.7.2019 klo 17:39: Korjattu iltaohjelman virheellinen alkamisaika. Se on kello 19, eikä 20, kuten aiemmin kirjoitimme. Pahoittelut.