Reisjärven opistoseurojen seuramerkin on suunnitellut opiston kuvataideopettaja Timo Kinnunen. Kinnunen kertoi Päivän seuravieras -ohjelmassa, että seuramerkin innokkeena on virsi 330 Nyt Herran hyvyydestä.
– Tämän kevään ja kesän myötä, kun on koettu erilaisia haastavia aikoja ja vastoinkäymisiäkin, tuli mielikuva maapallosta eri sinisen sävyillä. Näistä voi ajatella, että toinen puoli on valoa ja toinen varjoa, ja tässä on päivä ja yö näkyvissä.

Merkin muoto ja ristikuvio pohjautuvat opiston omaan logoon.
– Lähdin sitä muokkaamaan kolmiuloitteiseksi. Syntyi maapallo, jossa on ristinmuotoiset kehät.
Ohjelman voi kuunnella täältä.

Opistomerkin suunnitellut Timo Kinnunen.

Seuramerkin suunnitellut, Reisjärven opiston tuore kuvataideopettaja Timo Kinnunen iloitsee Jumalan johdatuksesta työpaikan löydyttyä uudelta alalta. – Kun edellinen työ meni, innostuin opiskelemaan kuvataidetta. Sitä kautta lähdin aivan uudelle polulle. Opisto on erilainen, kuvataideopettajalle mainio koulu.

Julkaisua muokattu 31.7. klo 22.45: Muutettu Timo Kinnusen kommentit.