Muistoja ja sattumuksia Suviseuroissa on uusi ajankohtaisohjelma, jossa muistellaan lohduttavia, hauskoja ja iloisia seurakokemuksia vuosikymmenten varrelta. Ääneen pääsevät sekä nuoret että myös vuosikymmeniä Suviseuroissa käyneet. Suviseuroja on vietetty vuodesta 1906, ja on kentällä on näinä vuosina sattunut ja tapahtunut paljon mielenkiintoista ja muistelemisen arvoista. 

Ensimmäisenä lähetetyssä torstain ohjelmassa kerrotaan muun muassa siitä, miten muinakin vuosina on ollut poikkeuksellisia seuroja esimerkiksi rajujen säävaihteluiden vuoksi. Runsaista sadeseuroista onkin tullut uusi käsite saviseurat. Ohjelmaa kuunnellessa voi tavoittaa ne hetket, kun eri tavoilla matkustetaan Suviseuroihin ja kun ensi kertaa saavutaan seurakentälle. Ohjelman uusintana pääsee kuuntelemaan täältä.

Lauantain ohjelmassa kuullaan Suviseurojen ja Kesäseuraradion some-kanavilta kerättyjä suviseurakokemuksia, joissa niissäkin sattuu ja tapahtuu. Ohjelmassa suviseurakävijät kertovat, kuinka seurakentällä voi syntyä uusia ystävyyssuhteita hieman yllättävissäkin yhteyksissä ja kuinka joitakin tärkeitä ystäviä näkee vain kerran kesässä, Suviseuroissa. Lauantaina lähetetyn ohjelman pääsee kuuntelemaan myös Kesäseuraradiosta.

Muistoja ja sattumuksia -ohjelma tulee myös opistoseuroissa.