Kesäseuraradio on saanut kuulijoiltaan runsaasti palautetta lähetyksistä. Kesäseuraradiota on kuunneltu monenlaisissa tilanteissa kuten esimerkiksi kasvimaata kitkiessä ja työmatkoilla ollessa. Seuraradion äärellä on oltu tiiviisti ja osa kertoi keskittyneensä seurojen kuuntelemiseen kotioloissa jopa paremmin kuin suviseurapaikalla. Vaikka ei ole päästy kokoontumaan fyysisesti samaan paikkaan, tieto siitä, että koko seurakansa on radiolähetysten äärellä on luonut uskovaisten yhteyden tunnetta. Kesäseuraradion lähetykset ovat lohduttaneet ja tuoneet taivastovoa. Evankeliumin saarna on tuttu ja turvallinen: “Todella kiitollisena ja ihmetellenkin olen seuraradion lähetystä kuunnellut. Tämä on sitä tuttua ja turvallista, mutta siltikin aina uutta.”

Osa kuulijoista esitti toiveita esimerkiksi paremmasta äänenlaadusta ja muusta teknisestä toteutuksesta. Suviseuratelttaan on ollut iso kaipuu, ja moni pyysikin enemmän teltasta äänitettyä seurakansan laulua. Palaute ja toiveet on otettu huomioon ja niitä toteutettu mahdollisuuksien mukaan.

Sydämellisissä palautteissa näkyy myös kiitollisuus Taivaan Isälle radiotyön mahdollisuuksista ja että hän on antanut tahtoa, taitoa ja viisautta vapaaehtoistyön tekijöille. Radiolähetyksissä on välittynyt yhteinen rakkaus joka puhuttelee: “Olen ihmetellyt ja ihastellut sitä rakkauden määrää ja voimaa mikä ilmenee kesäseuraradiossa toteutuvana työnä. Se käy yli ymmärrykseni ja puhuttelee syvästi.”

Lämmin kiitos kaikille kuulijoille ja palautteen antajille!

Kuvat kuuntelijoilta.