Lehdet, kirjat ja äänitteet tuovat Jumalan valtakunnan sanomaa lähelle ja avaavat toivon näkökulmia.

SRK:n julkaisumyymälässä on runsaasti tarjouksia SRK:n uusista julkaisuista Suviseurojen ajalle. Uudet lasten julkaisut Maisa ja Kerttu kesäseuroissa ja Taivaan Isän lahja voi tilata pakettihintaan 25 euroa 29.6. asti. 

Maisa ja Kerttu kesäseuroissa on tehtävä- ja värityskirja, joka vie suurten kesäseurojen tunnelmaan myös kotiseuroissa. Jokainen lukija voi tehdä kirjasta oman näköisensä värittämällä kuvat ja ratkaisemalla tehtävät.

Taivaan Isän lahja on kuvakirja, joka jatkaa Minne Taivaan Isä meni – kirjasta tutun Alvarin tarinaa. Alvar viettää äidin ja isän kanssa kesää mummolassa. Kavereiden saapumisen myötä alkaa Alvarin kesässä tapahtua! Kirjan mukana tulee myös cd-äänikirja.

Muistathan myös Kesäseuraradion historiasta kertovan Pysytään kuulolla – 25 vuotta SRK:n radiotyötä, jossa kokemuksiaan avaavat niin Kesäseuraradion kuuntelijat kuin tekijät.

Käy tutustumassa uutuuksiin ja tarjouksiin ja tilaa!