Kesäseuraradion ajankohtaisohjelmissa kuullaan ajatuksia muun muassa seurojen sujumisesta ja uskomisesta, sekä muistoja kesän isoista seuroista. Kesäseuradiossa on tänäkin vuonna mukana tutut ajankohtaisohjelmat Aamukahvilla, Päivän seuravieras ja Sana puhutteli. Uusia ajankohtaisohjelmia ovat Hyviä ja iloisia uutisia sekä Muistoja ja sattumuksia Suviseuroissa ja myöhemmin kesällä Muistoja ja sattumuksia opistoseuroissa.

Aamukahvilla -ohjelma tulee aamuisin kello 8.30. Ohjelman vieraat ovat  mukana seurajärjestelyissä, ja ohjelmassa keskustellaankin tavallisesti seurojen käytännön järjestelyistä.

Päivän seuravieras -ohjelman haastateltava on usein ihan tavallinen seuravieras. Ohjelmassa jutellaan niin seurojen sujumisesta, kuin myös uskomiseen ja rauhanyhdistyksen toimintaan liittyvistä asioista.

Sana puhutteli -ohjelmassa keskustellaan uskomiseen liittyvistä asioista seurapuheen tai alustuksen pohjalta.

Hyviä ja iloisia uutisia korvaa Kesäseuraradiosta aiemmilta vuosilta tutun Ajankohtaiskatsauksen. Hyviä ja iloisia uutisiin sisältyy haastattelu. Ohjelmassa käsitellään seurapäivän tapahtumia ja lisäksi muitakin aiheita, kuten kirkolliset juhlat poikkeusaikana, nuorten ajatuksia tulevaisuudesta, lasten Suviseurat ja kansainvälisyys.

Muistoja ja sattumuksia Suviseuroissa tulee Suviseurojen aikana torstaina ja lauantaina. Ohjelmissa haastatellaan henkilöä, joka muistelee suviseurakokemuksiaan. Ohjelmassa kuullaan myös kuulijoiden aiemmin lähettämiä suviseuramuistoja.