Tänä vuonna voit ehkä suunnitella oman suviseuraohjelmasi aiempaa paremmin etukäteen, kun pitkiä jonoja tai aikaa vieviä huoltohommia kenttäoloissa ei ole luvassa. Hiljentyisitkö avajaisiin töissä kahvitunnilla ja alustukseen ystäväperheen kanssa iltanuotiolla?

Kesäseuraradio välittää tutun seuraohjelman radiossa ja netissä niin kotiin, autoon, veneeseen, mökille kuin hoitolaitokseenkin. 

Seurapuheiden ja laulujen lisäksi ohjelmassa on  kaksi puheenvuoroa: perjantai-iltana klo 21  ja lauantaina klo 17. Myös julkistamistilaisuus perjantaina klo 17 välitetään tänä vuonna kuulijoille ja katsojille. Lauantain ohjelmassa on viikkomessun sijaan ehtoollislaulujen ilta Oulun tuomiokirkossa.

Seurojen avajaiset ovat tuttuun aikaan perjantaiaamuna. Tutuilta paikoiltaan löytyvät myös sunnuntain sanajumalanpalvelus sekä pyhäkoulu. Mitä muuta ohjelmassa onkaan? Seuraohjelmaa voit tutkia tarkemmin SRK:n verkkosivuilla: Seuraohjelma

Suviseuraohjelman tauoilla Kesäseuraradio lähettää toimitettuja ohjelmia sekä ajankohtaisohjelmia.

Suviseurat kuulostaa samalta kuin ennenkin, tervetuloa kuuntelemaan!