Suorien lähetysten ystäville on hyviä uutisia: opistoseurojen radioinnit alkavat tänä kesänä jo torstaisin.

Aattoseurat on perinteisesti pidetty Reisjärvellä, Jämsä–Keuruulla ja Ranualla avajaisia edeltävänä päivänä kello 18, mihin Kesäseuraradio reagoi nyt ensimmäistä kertaa. Ainakin Keuruulta ja Ranualta aattoseurat tulevat suorana lähetyksenä. Reisjärvellä seurat eivät käynnisty opistolta, vaan ne alkavat hartaudella Reisjärven kirkosta, joten radio välittää tuon ajan muuta ohjelmaa. Ohjelmatiedot löytyvät tutusti päävalikon Päiväohjelma-kohdasta.

Aikaisempina vuosina Kesäseuraradion suora lähetys opistoseuroista on alkanut perjantaiaamuna.

Opistoseurat pidetään Reisjärven kristillisellä opistolla 12.–14. heinäkuuta, Keuruun IK-opistolla 19.–21. heinäkuuta ja Ranuan kristillisellä opistolla 26.–28. heinäkuuta. Opistoseuroista voi lukea lisää osoitteesta opistoseurat.fi